Ταξινόμηση κατά

Τιμή

Τιμή

  • 653,00 € - 1.202,00 €

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Ψησταριές αερίου νερού

Ψησταριές αερίου νερού υψηλών προδιαγραφών και επώνυμων οίκων που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία!

Ψησταριές αερίου νερού

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Ενεργά φίλτρα

Ψησταριά Υγραερίου Νερού GS 1 60 Παναρίτης

890,00 €
Free Shipping

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με έναν καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών.

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης

Ψησταριά Υγραερίου Νερού GS 2 110 Παναρίτης

1.490,00 €
Shipping fee: 20,00 €

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με έναν καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών

 

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS 1 2000 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

810,00 €
Free Shipping

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με ένα καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών.

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS... ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS...
  • Με έκπτωση!

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS 2 2000 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

1.400,00 €
Shipping fee: 20,00 €

Λόγω των καταστάσεων, παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές την τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με δύο καυστήρες και δύο ανοξείδωτες σχάρες  για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών. Κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους.

 

Διαθεσιμότητα : ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 15 ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ