Ταξινόμηση κατά

Τιμή

Τιμή

  • 343,00 € - 451,00 €

ΓΚΡΙΛ

ΓΚΡΙΛ

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΠΑΝΕΛ

ΠΑΝΕΛ

Εντοιχιζόμενοι Φούρνοι Αερίου

Κάντε την κουζίνα το αγαπημένο σας μέρος! Συνδυάστε έναν μοναδικό φούρνο αερίου του στυλ σας με την ανάλογη εντοιχιζόμενη εστία και δημιουργήστε αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις για εσάς και την οικογένεια σας!

smartgas | εντοιχιζόμενοι φούρνοι αερίου ή υγραερίου

Εντοιχιζόμενοι Φούρνοι Αερίου

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Ενεργά φίλτρα

Εντοιχιζόμενος Φούρνος Αερίου TGS 3311 IX-INOX Thermogatz

426,00 €
Free Shipping

Εάν σου αρέσει κι εσένα το ψήσιμο στην σούβλα, μην το σκέφτεσαι! Ο ιδανικός φούρνος αερίου για να ικανοποιήσει κάθε σου λιγούρα είναι αυτός! Με εύκολη τοποθέτηση σούβλας και ψηφιακή οθόνη για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ με ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

Διαθεσιμότητα : Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Εντοιχιζόμενος Φούρνος Αερίου TGS 5511 BL RUSTIC Thermogatz

559,00 €
Free Shipping
  1. Εάν σου αρέσει κι εσένα το ψήσιμο στην σούβλα, μην το σκέφτεσαι! Ο ιδανικός φούρνος αερίου για να ικανοποιήσει κάθε σου λιγούρα είναι αυτός! Συνδύασε τον τώρα με εστία Rustic και απορροφητήρα Rustic και φτιάξε τον δικό σου ξεχωριστό χώρο του σπιτιού σου.

Διαθεσιμότητα : Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Εντοιχιζόμενος Φούρνος αερίου TGS 3322 - GL Thermogatz

437,00 €
Free Shipping

Εάν σου αρέσει κι εσένα το ψήσιμο στην σούβλα, μην το σκέφτεσαι! Ο ιδανικός φούρνος αερίου για να ικανοποιήσει κάθε σου λιγούρα είναι αυτός! Με εύκολη τοποθέτηση σούβλας και ψηφιακή οθόνη για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ με ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα. Το πάνελ από  μαύρο γυαλί θα σας εντυπωσιάσει και θα δώσει μία μοντέρνα νότα στο χώρο σας!

Διαθεσιμότητα : Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα