Επιστροφές-Αλλαγές 

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και μόνο στην αρχική τους συσκευασία, με την προϋπόθεση το προϊόν και η συσκευασία του να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης στο τηλέφωνο 23310 76352 ή στο email info@smartgas.gr. 

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής με υπαιτιότητα του καταστήματος  μας, και τότε μόνο, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται με δικά μας συνεργαζόμενα πρακτορεία. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος μεταφορικών θα επιβαρύνει τον αποστολέα. 

Εντός της ίδιας προθεσμίας (10 ημερών), από την παραλαβή του προϊόντος, υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε το ποσό το οποίο μας έχετε καταβάλει, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής ή τυχόν χρέωσης  αντικαταβολής. 

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται με τα αντίστοιχα νόμιμα  παραστατικά ( απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής, δελτίο παραγγελίας). Καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή αν δεν έχει επικοινωνήσει προηγουμένως ο πελάτης με κάποιον εκπρόσωπό μας. 

Σε περίπτωση κάποιου ελαττωματικού μέλους  του προϊόντος, το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης μόνο του συγκεκριμένου μέλους και όχι ολόκληρου του προϊόντος.