Λίστα προϊόντων ανά κατασκευαστή ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Γύρος Αερίου RG 20 Παναρίτη
  • Νέο

Γύρος Αερίου RG 20 Παναρίτη

820,00 €
Free Shipping

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ καλέστε μας για την διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης!

Γύρος με τρεις αυτόνομους καυστήρες  που ελέγχονται ξεχωριστά από τρεις διακόπτες και έχουν για περισσότερη ασφάλεια από ένα θερμοστοιχείο ο καθένας.

Διαθεσιμότητα : Κατόπιν Παραγγελίας Διαθέσιμο σε 4-10 Μέρες

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS 1 2000 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

810,00 €
Free Shipping

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με ένα καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών.

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης

Ψησταριά Υγραερίου Νερού GS 1 60 Παναρίτης

890,00 €
Free Shipping

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με έναν καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών.

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης

Ψησταριά Υγραερίου Νερού GS 2 110 Παναρίτης

1.490,00 €
Shipping fee: 20,00 €

Λόγω των καταστάσεων παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης και τυχόν αλλαγές στην τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με έναν καυστήρα και μία ανοξείδωτη σχάρα για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών

 

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ GS 2 2000 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

1.400,00 €
Shipping fee: 20,00 €

Λόγω των καταστάσεων, παρακαλώ καλέστε μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το χρόνο παράδοσης καθώς και τυχόν αλλαγές την τιμή.

Ψησταριά αερίου νερού με δύο καυστήρες και δύο ανοξείδωτες σχάρες  για γρήγορο, υγιεινό και ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να στεγνώνει το προϊόν. Το νερό στο συρτάρι ατμοποιείται και διατηρεί την υγρασία του φαγητού. Ιδανική λύση για ψήσιμο κρεατικών, ψαριών και λαχανικών. Κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους.

 

Διαθεσιμότητα : Καλέστε μας για χρόνο παράδοσης