Λίστα προϊόντων ανά κατασκευαστή Sahara BBQ

Νέα σειρά μπάρμπεκιου Ιρλανδικής προέλευσης με άριστη ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

Νέα σειρά μπάρμπεκιου Ιρλανδικής προέλευσης με άριστη ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Ψησταριά Υγραερίου Sahara OAK 3 Burner Smokey Teal (Coral Gas)

510,00 €
Free Shipping

Νέα σειρά μπάρμπεκιου υγραερίου με την εγγύηση της Coral Gas. Μία σειρά που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζατε..! Η καλύτερη value for money επιλογή. Το μεσσαίο μοντέλο της σειράς, το OAK  με τους τρεις καυστήρες είναι ιδανικό για κάθε μπαλκόνι. Ένα ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μπάρμπεκιου από Γερμανική δρυ που επιτυγχάνει την βέλτιστη θερμοκρασία σε λίγα μόλις λεπτά. Κομψή και στιβαρή κατασκευή με γυαλί στο καπάκι για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαθεσιμότητα : Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ψησταριά Υγραερίου Sahara X150 2 Burner (Coral Gas)

325,00 €
Free Shipping

Νέα σειρά μπάρμπεκιου υγραερίου με την εγγύηση της Coral Gas. Μία σειρά που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζατε..! Η καλύτερη value for money επιλογή. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς, το X150 με τους δύο καυστήρες στη σχάρα και την πλαϊνή εστία είναι ιδανικό για κάθε μπαλκόνι. Ένα ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μπάρμπεκιου από ανοξείδωτο ατσάλι που επιτυγχάνει την βέλτιστη θερμοκρασία σε λίγα μόλις λεπτά.

Διαθεσιμότητα : Κατόπιν Παραγγελίας Διαθέσιμο σε 4-10 Μέρες

Ψησταριά Υγραερίου Sahara X350 3 Burner Smokey Teal (Coral Gas)

620,00 €
Free Shipping

Νέα σειρά μπάρμπεκιου υγραερίου με την εγγύηση της Coral Gas. Μία σειρά που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζατε..! Η καλύτερη value for money επιλογή. Το μεγάλο μοντέλο της σειράς, το Χ350  με τους τρεις καυστήρες και την πλαϊνή εστία είναι ιδανικό για κάθε μπαλκόνι. Ένα ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μπάρμπεκιου από ανοξείδωτο ατσάλι και υποδοχή για σούβλα που επιτυγχάνει την βέλτιστη θερμοκρασία σε λίγα μόλις λεπτά. Κομψή και στιβαρή κατασκευή με γυαλί στο καπάκι για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαθεσιμότητα : Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα