Φιάλη Προπανίου 10 Κιλών Prime Coral Gas

0,00 €
13.420.55

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΑΣ  

Η φιάλη Prime διατίθεται και για επαγγελματική χρήση καθώς μπορεί να συνδεθεί με κάθε επαγγελματική συσκευή υγραερίου χρησιμοποιώντας την πάντα με το νέο ρυθμιστή πίεσης.

Στην επαγγελματική (γκρί) φιάλη Prime προπανίου το προϊόν που εμφιαλώνεται είναι το εμπορικό προπάνιο (99% προπάνιο) που διατίθεται στην αγορά από τα Ελληνικά διυλιστήρια.

 

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

 

Όροι χρήσης

 

Αποστολές

 

Πολιτική επιστροφών

1.       Η νέα φιάλη Prime Coral Gas φέρνει την επανάσταση στην αγορά και τα κάνει όλα τόσο απλά.

2.       Πιο ελαφριά κατά 40% από τις κλασσικές φιάλες  των 10 κιλών που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με μοντέρνα σχεδίαση που διευκολύνει πολύ τη χρήση της.

3.       Εργονομικές χειρολαβές όπου καλύπτονται από πλαστικό περίβλημα υψηλής ποιότητας

4.       Διαθέτει  ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία «one click” με το νέο ειδικό ρυθμιστή πίεσης

5.       Τριπλή ασφάλεια: Σύστημα περιορισμού διαρροής υγραερίου “FLV” , σύστημα ρύθμισης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης «PRV» , σώμα από λεπτό στρώμα χάλυβα υψηλής αντοχής

6.       Ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης που μας επιτρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή της πριν αυτή τελειώσει!

7.       Με τεχνολογία “NFC» : Η φιάλη διαθέτει ειδικό microchip που επιτρέπει στον χρήστη αφού πρώτα το σαρώσει με το κινητό του, με συνδεθεί με ένα application το coral gas app, που σου δίνει τη δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες για τη φιάλη, να δεις τις οδηγίες χρήσης και ασφαλείας, να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς και να βρεις το κοντινότερο σημείο πώλησης.

    

                 https://youtu.be/eTUPlVKvkAY                                https://youtu.be/WHr8R_z2jxI

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :