Καλύτερες πωλήσεις

ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΠΙΤΣΑΣ (80*30εκ)

26,00 €
03.313.392 - 017

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

 

Όροι χρήσης

 

Αποστολές

 

Πολιτική επιστροφών

ΥΛΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Αυτή η μεταλλική σπάτουλα πίτσας είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής ανοδιωμένο (anodized) αλουμίνιο. Όχι μόνο πυράντοχο, μα ανθεκτικό τόσο στις πτώσεις όσο και κατά της σκουριάς. Είναι ελαφρύ για εύκολο χειρισμό και καθάρισμα.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: Η διάτρητη σπάτουλα πίτσας χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό σχεδιασμό. Επιτρέπει στον ατμό να διαφύγει, κάνει μια τραγανή κρούστα στο κάτω μέρος, ελαχιστοποιεί το καμένο αλεύρι που κολλάει στην πίτσας σας και διευκολύνει την μετακίνηση εντός και εκτός τού φούρνου χωρίς αυτή να κολλάει στην σπάτουλα.

 

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: Η σπάτουλα πίτσας είναι ιδανική για εσωτερικούς και εξωτερικούς φούρνους πίτσας, κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την παρασκευή κέικ, πίτσας και όλων των ειδών τα ζυμωτά. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετα εργαλεία, θα είναι ο καλύτερος βοηθός της κουζίνας σας.

 

Κατάλληλη για όλα τα στιλ πίτσας: είτε φτιάχνετε ναπολιτάνικη, νεοϋορκέζικη ή οτιδήποτε άλλο, η εύκαμπτη συγκλίνουσα άκρη της σπάτουλας γλιστράει ακριβώς κάτω από τη ζύμη με ελάχιστο έως καθόλου αλεύρι. Λειτουργεί εξαιρετικά σε διαφορετικά μεγέθη φούρνου πίτσας (μοντέλα από 12ίνστες/ Φ30cm και πάνω).

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :